Toyota Yaris GR Motoroljekylare Racing för do88 IC | | från do

Din produkt är lagd i varukorgen!

Product image

Handla vidare
Gå till kassan

15 % rabatt på hela sortimentet.

Snabba leveranser från eget lager
Kundtjänst på plats
Snabb leverans
Kundsupport

Toyota Yaris GR Motoroljekylare Racing för do88 IC

10988 SEK
Artnr: 
OC-180
 
Lägg i kundvagnen
  • Snabba leveranser
  • Trygga köp
  • 14 dagar öppet köp
Produktbeskrivning
do88 racingoljekylare för Toyota Yaris GR!

Fördelar do88 racingoljekylare:
- Setrab slim line oljekylare med stor kylarea.
- Specialdesignade fästen.
- Teflonslangar av motorsportkvalite med pressade kopplingar med rätt kopplingar på alla punkter för att unvika onödiga skarvar/adapters.
- Sandwhichadapter med termostat (öppningstemp 80°C).
- Sänkning av oljetemperatur med ca 20°C vid hård körning!

Designad för att monteras mellan do88 intercooler och vattenkylaren. Går även att montera med originalintercooler enligt instruktion.

Detta do88 oljekylarkit är utvecklat för att hålla oljetemperaturen på en bra nivå även vid hård belastning. Detta är något som behövs då det är direkt skadligt för motorn med allt för hög oljetemperatur och vid hård belastning utan do88 oljekylare så går oljetemperaturen upp till allt för höga nivåer och fortsätter bara att stiga! Med do88 oljekylare på plats i samma scenario hamnar oljetemperaturen på en betydligt lägre och mer stabiliserad nivå. Under våra tester har do88 racingoljekylare gett en sänkning av oljetemperaturen med ca 20°C.

Oljekylaren designades för att passa perfekt tillsammans med do88 prestandaintercooler men den går att montera med originalintercooler om denna flyttas fram något i enlighet med monteringsanvisningen. Om man vill montera denna oljekylare tillsammans med annan eftermarknadsintercooler fungerar det så länge man kan montera intercoolern så att man får ett mellanrum mellan intercooler och vattenkylare som är minst 42mm.

Denna produkt levereras med allt som behövs för en enkel montering. Skruv, brickor, slangar, fästen, klämmor, luftstyrningar och monteringsanvisning medföljer givetvis.

Ta hand om din motor. Välj do88.
Passar
Toyota Yaris GR
Årsmodeller: 2020-
OE-ref / Ersätter

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör:

Senast visade artiklar: