Betalningsalternativ

Din produkt är lagd i varukorgen!

Product image

Handla vidare
Gå till kassan

15 % rabatt på hela sortimentet.

Snabba leveranser från eget lager
Kundtjänst på plats
Snabb leverans
Kundsupport

Betalningsalternativ

Tillbaka till innehållsförteckningen

Observera att alla betalningsalternativ ej är tillgängliga för alla regioner/länder!
För att se tillgängliga betalningsalternativ för just ditt land, lägg en eller flera varor i kundvagnen, gå till kassan, välj om du handlar som privatkund eller företagskund och välj sedan ditt land under adressinformation. Då visas de olika betalningsalternativen under ”Betalsätt”.

1.      Kortbetalning (VISA / MasterCard via Nets)

  • Region/Land: Alla utom Sverige (Privat och Företag), Finland och Norge (Privat)

Card Security Code, vanligtvis kallad CVV-kod (Visa) eller CVC-kod (Mastercard), är en tre- eller fyrsiffrig kod som nästan alltid är placerad på kortets baksida*. Din CVC-kod är inte avläsbar i kortets magnetremsa vilket gör att om du kan uppge din CVC-kod när du handlar har du bevisligen det äkta kortet i din hand. Betalningsmottagaren vet då att du inte är en bedragare som använder sig av exempelvis en kortnummergenerator eller en ”skimmad” kopia av ditt kort. Ett skimmat kort är ett kort där informationen på kortets magnetremsa har kopierats genom att bedragaren har manipulerat en betalkortsautomat eller en bankomat.

* Visa, Mastercard, JCB, Diners Club och Discover använder en tresiffrig kod tryckt på kortets baksida. American Express skiljer sig dock lite med en fyrsiffrig kod på kortets framsida ovanför kreditkortsnumret.

2.      Klarna Checkout

Klarna

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsmetoder kan vi i kassan skicka dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du uppfyller kraven för deras betalningsmetoder och att skräddarsy dessa betalningsmetoder åt dig . Dina personuppgifter som överförs behandlas i enlighet med - Klarnas Dataskyddsinformation.

I samarbete med Klarna AB kan vi erbjuda betalning med olika alternativ.

  • Direktbetalning
  • Få först, betala sen
  • Dela upp betalning

Fakturan skickas från Klarna per e-post. Vid beställning med denna betalmetod kommer Klarna AB göra en kreditbedömning och du får då direkt besked om köpet går att genomföra eller inte.

För mer information Klarna och om Klarnas betalmetoder klicka på nedanstående länkar:
Vad är Klarna
Klarnas kundservice
Betalningsalternativ

3.      PayPal

  • Region/Land: Alla utom Sverige (Privat och Företag), Finland och Norge (Privat)

Du loggar in i ditt PayPal konto och genomför en säker betalning.

Läs mer om hur PayPal fungerar här:
https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/personal

4.      Faktura

  • Region/Land: Alla (Enbart företag efter speciell överenskommelse)

Till företag och organisationer kan vi erbjuda betalning via företagsfaktura. För att få tillgång till detta betalningsalternativ ingås en separat överenskommelse mellan kunden och do88 AB. do88 AB kan komma att utföra en kreditupplysning innan medgivande för detta betalningsalternativ ges. Betalningstid sätts individuellt.  Vid utebliven betalning kommer vi att skicka en påminnelse. Vid utebliven betalning trots påminnelse kommer ärendet skickas till inkassopartner och dröjsmålsränta (24% / år) samt påminnelseavgift kommer tas ut.

5.      SWISH

  • Region/Land: Sverige (Telefonbeställning och köp från do88 AB lager)

Läs mer om Swish här:
https://www.getswish.se/fragor-och-svar/