Om do88 AB

Din produkt är lagd i varukorgen!

Product image

Handla vidare
Gå till kassan

15 % rabatt på hela sortimentet.

Snabba leveranser från eget lager
Kundtjänst på plats
Snabb leverans
Kundsupportdo88.se är en svensk hemsida och butik som drivs av do88 AB.

do88 är baserat i Nykvarn utanför Stockholm och grundades 2007. Vår verksamhet startade med universella silikonslangar och vi har sedan dess vuxit till att bli en av de största distributörerna av silikonslangar på norra halvklotet. Vi har allt i vårt eget lager och skickar över hela världen.

Eftersom vi är svenskar började vi fokusera på SAAB och Volvo, vilket ledde till att vi utvecklade våra egna modellspecifika delar utöver slangar. Vår expertis sträcker sig nu till laddluftkylarekylare, oljekylare, vattenkylare, insugningssystem och mycket mer, för en mängd olika bilmärken och modeller. Alla produkter utvecklas internt och säljs utifrån våra kriterier.

Vårt fokus på beprövad prestanda, hög kvalitet och utmärkt kundsupport har etablerat do88 som ett respekterat namn i branschen. Vi erbjuder även relaterade produkter som plastanslutningar, aluminiumrör, slangklämmor, värmeskydd och ventiler från GFB, samt luftfilter från BMC och cellpaket från branschgiganten Garrett. Vårt mål är att vara det tydliga valet för kylbehov inom fordon och industri.

Vi är stolta över vårt rykte som en motvikt till dålig kundsupport. Vår kunniga och självsäkra personal är redo att hjälpa dig med frågor och funderingar. Tveka inte att kontakta oss!


Från Vänster: Pasi - Joel - Fredrik - Martin - Nils - Sebastian - Lukas - Hugo - Noah - Isak - FelixKontaktuppgifter:

+46 85 88 010 88

Öppettider: 08:00-15:30

Adress:

do88 AB
Skälbyvägen 14
15535, Nykvarn

Företagsinformation:

do88 AB

Momsregistreringsnummer: SE556783-730601.

Notis: vi har ingen fysisk butik. Vill ni hämta på lagret - kontakta oss först!