BMC Luftfilterbox

Din produkt är lagd i varukorgen!

Product image

Handla vidare
Gå till kassan

15 % rabatt på hela sortimentet.

Snabba leveranser från eget lager
Kundtjänst på plats
Snabb leverans
Kundsupport

Motor / Tuning / Luftfilter / BMC Luftfilterbox

BMC Luftfilterbox

BMC luftfilter är en världsledande aktör på marknaden för luftfilter för fordon, lämpade både för gata och racing på högsta nivå.

BMC:s unika luftfilterboxar erbjuder det bästa ur flera aspekter: luftflöde, filtrering, erforderlig kalluftsförseelse och ett förbättrat utseende. Dessa patentsökta luftfilterboxar är helt rätt val i de fall do88 inte har en modellanpassad lösning, eller när ett öppet filter inte kan placeras så det får tillräckligt kall luft. Det unika systemet med en sluten box med tillhörande luftsnorkel löser många problem och betraktas som marknadsledande.

Filtren i boxarna levereras färdigoljade och är redo att användas direkt vid leverans. Med enkla medel kan de plockas isär och rengöras vid behov. Luftfilterboxarna kan användas tillsammans med luftmassemätare.

BMC luftfilter är tillverkade av ett bomullsmaterial som möjliggör god genomsläpplighet samtidigt som kombinationen av flera oljade bommullslager förhindrar föroreningar och smuts i storlek från 7 mikron och uppåt. Syntetiska filter kan normalt förhindra föroreningar från 80 mikron och uppåt. Med dagens teknik finns det inget bättre filtersystem tillgängligt!

Alla BMC-filter är tvättbara. Vi erbjuder rengöringsmedel och olja, särskilt lämpade för detta ändamål.

Läs mer

Stäng