Luft-Vatten Intercooler Cellpaket , Garrett

Din produkt är lagd i varukorgen!

Product image

Handla vidare
Gå till kassan

15 % rabatt på hela sortimentet.

Snabba leveranser från eget lager
Kundtjänst på plats
Snabb leverans
Kundsupport

Motor / Tuning / Garrett Intercooler Cellpaket / Luft-Vatten Intercooler Cellpaket , Garrett

Detta är ett high-end universalcellpaket av Luft-Vatten modell från Garrett som använder avancerad Aerospace-teknik.

Oavsett om du ska bygga en intercooler för en renodlad racebil eller en extrem gatbil så är detta det givna valet om du vill ha branschledande teknik/prestanda. Garrett:s cellpaket är tillverkade för att ge varaktig kylprestanda för de höga laddtryck och temperaturer som extrema motorer genererar.

Garrett har över 75 års erfarenhet av laddluftkylare (intercooler) och ses som en ansedd akröt i branschen när det gäller intercooler-design och -funktion, vilket gör dem till ett givet val för flera ansedda tillverkare av prestandafordon.

Garrett använder bar and plate teknik för sina cellpaket. Stängerna (bars) Garrett använder i sina cellpaket är mycket tunnare än de flesta andra tillverkare kan erbjuda. Detta har en mycket positiv effekt på den aktiva kylarean, vikten och tryckfallet över cellpaketet. Kylflänsarna som används är en avancerad komposition av offset-flänsar med hög densitet som bevisats sänka insugningstemperaturen på ett mycket effektivt sätt.

Varje cellpaket är av Garrett klassat för till en viss effektnivå för att göra det enkelt för dig att välja rätt cellpaket till ditt projekt.

Läs mer

Stäng