BMW M3 E90 E92 Big pack DKG DCT | BMW Oljekylare - Modellanpass

Din produkt är lagd i varukorgen!

Product image

Handla vidare
Gå till kassan

15 % rabatt på hela sortimentet.

Snabba leveranser från eget lager
Kundtjänst på plats
Snabb leverans
Kundsupport

BigPack BMW M3 E90/E92 DKG DCT

28173 SEK
Artnr: 
BIG-M3-DCT
Antal: 
Lägg i kundvagnen
  • Snabba leveranser
  • Trygga köp
  • 14 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

do88 presenterar stolt en kraftigt förbättrad serie med kylare för BMW M3 E90!

Detta är den ultimata serien för dig som vill ha alla våra kylare i din M3:a! För mer information, se respektive produktbeskrivning:

- M3 motoroljekylare
- M3 DKG- / DCT-oljekylare
- M3 styrservokylare
- M3 vattenkylare

BMW M3 har sen den första E30:n kom hänfört bilentusiaster världen över och serie E90, som nu funnits med några år, är inget undantag. Av många utsedd till den perfekta kombinationen av användarvänlighet och prestanda. En riktig sportbil, med plats för passagerare. Med sitt välavstämda chassi, sin robusta konstruktion och varvvilliga V8 är den ett nästintil fulländat råämne till banracer, men bara nästan. Skenande vatten- och oljetemperatur har upplevts som ett av få problem med dessa. do88 har analyserat orsakerna bakom detta och kommit fram med en hållbar lösning.

Vi råder bot på dina bekymmer. Detta är produkten för föraren som använder bilen utöver det vanliga! Lämpar sig bra till banracing, långlopp, track days eller för hårt gatanvändande där särskilda krav ställs på uthållighet utan kompromisser.

Detta är en av de produkter i do88:s historia som tagit längst utvecklingstid i anspråk, vilket märks tydligt på passform, finish och prestanda. Detta är den ultimata lösningen för dig som ledsnat på problemen med överhettade motorer. Med detta big pack kan bilen användas på det sätt den är avsedd för!

Passar

BMW M3 E90 / E92 / E93
Årsmodeller: 2007-2013
Motor: S65B40 / S65B44
Växellåda: Automat

OE-ref / Ersätter

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör:

Senast visade artiklar: